Ziektebeelden

Er ontstaat ruimte voor een nieuwe collega arts-microbioloog 0,8-1FTE primair voor de locatie Rijnstate in Arnhem en mogelijk een tweede locatie.

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit 11 artsen-microbioloog en één medisch immunoloog. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon. Door de omvang van onze praktijk is verdieping mogelijk. Ook werken er in ons team chefs de clinique voor de microbiologie, een medisch moleculair microbioloog, AIOS medische microbiologie (deelopleiding i.s.m. het Radboudumc) en ontvangen we extra ondersteuning (detacheringbasis) voor de immunologie. Een maatschapsmanager ondersteunt ons in organisatorische en beleidsmatige zaken.

Met elkaar vormen we een hecht en enthousiast team, vullen elkaar aan in kennis en karakter en doen ons uiterste best om een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren door de hele zorgketen heen.

 

Onze praktijk

Onze praktijk strekt zich uit over 5 ziekenhuizen en hun adherentiegebied: Rijnstate in Arnhem, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

Er zijn vergevorderde plannen voor een geïntegreerd regionaal laboratorium (medische microbiologie en klinische chemie) dat in 2023 gerealiseerd zal worden in Elst.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler. Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging. Je streeft ernaar om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen. Je hebt een duidelijke visie op de nieuwe ontwikkelingen in de medisch microbiologie.

 

Als je bij ons komt werken

  • maak je deel uit van een regionaal georiënteerde maatschap
  • adviseer je over diagnostiek en behandeling, van 1e lijn of VVT tot ziekenhuis en van collega tot behandelteam
  • ben je werkzaam op 1-2 locaties in onze regio

 

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde maatschap. Bij toetreding tot de maatschap is een inverdienregeling van toepassing. Vanzelfsprekend ben je ook werkzaam voor het regionale lab in oprichting.

Door omvang van de praktijk is een eigen aandachtsgebied mogelijk. Bijvoorbeeld de mycologie. Laat ons in je sollicitatie weten welk aandachtsgebied jij wilt oppakken.

 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met één van de maatschapsleden via nummer 088-0055455 (Rijnstate), 0314-329491 (Slingeland Ziekenhuis) of 0318-435617 (Ziekenhuis Gelderse Vallei).

 

Solliciteren kan per mail t/m 3 oktober a.s.

Bij geschikte reacties plannen wij graag op korte termijn een sollicitatiegesprek. Mail je cv en motivatie t.a.v. Gerda Companje (maatschapmanager) naar: gcompanje@rijnstate.nl