Vacature Chef de Clinique Arts-Microbioloog 0,6-1FTE

« Terug naar Nieuws overzicht

maandag 03 juli 2017

In verband met toegenomen werkzaamheden binnen onze Maatschap Medische Microbiologie en Medische Immunologie Gelderland zijn wij op korte termijn, voor de periode van ongeveer een jaar, op zoek naar een Chef de Clinique arts-microbioloog 0,6-1,0 fte.

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit een team van 9 artsen-microbioloog en 1 medisch immunoloog, momenteel aangevuld met twee chefs de clinique. Wij ontvangen ondersteuning van een maatschapmanager.

Onze praktijk strekt zich uit over de ziekenhuizen Gelderse Vallei in Ede, Slingeland in Doetinchem, Rijnstate in Arnhem/Zevenaar/Velp en Rivierenland in Tiel, de huisartsen in deze regio, verpleeghuizen en andere zorginstellingen alsook de GGD. De artsen-microbioloog en medisch immunoloog participeren in de diverse medisch specialistische bedrijven in voornoemde ziekenhuizen.

Alle artsen-microbioloog werken allround met één of meer aandachtsgebieden in 1 of 2 ziekenhuizen. Steekwoorden die ons passen zijn deskundig, betrokken, kwaliteitsgericht, betrouwbaar en laagdrempelig.

In samenwerking met het St. Radboud UMC Nijmegen verzorgt de maatschap de opleiding medische microbiologie voor de duur van 1 jaar.

 

Uw baan?

Samen met de zittende artsen-microbioloog geeft u gezicht en inhoud aan het gehele medisch microbiologische takenpakket. U bent flexibel inzetbaar op de diverse locaties binnen onze maatschap.

 

Wie bent u?

• U bent een enthousiast allround arts-microbioloog die naast de werkzaamheden in het laboratorium gestalte weet te geven aan microbiologische ondersteuning tijdens klinische besprekingen en consulten en positief staat tegenover onderwijsactiviteiten.

• U bent een daadkrachtige teamspeler. U hecht veel waarde aan goede contacten met de kliniek en externe aanvragers van medisch microbiologische diagnostiek, evenals aan goede contacten met de maatschapsleden op de andere locaties.

• U ziet het werken op meerdere locaties als een uitdaging en u kunt zich flexibel opstellen om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

 

Interesse?

Wij bieden u een veelzijdige functie in goed geoutilleerde laboratoria binnen een grote, dynamische, enthousiaste en regionaal georganiseerde maatschap. Voor meer informatie over de maatschap kunt u terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met een van de maatschapsleden op nummer 088-0055455, 0318-435617 of 0314-329491.

Solliciteren kan per mail t/m 31 augustus a.s. Wij zullen reacties deze zomer doorlopend en met zorg bekijken. Ondanks de geringe zomerbezetting streven wij er naar binnen enkele dagen een eerste terugkoppeling te verzorgen.

Mail uw sollicitatie naar: gcompanje@rijnstate.nl EN bpostma@rijnstate.nl

Vermeld in het onderwerp van de mail: “sollicitatie CdC arts-microbioloog” en richt uw sollicitatie aan Maatschap MMMIG bv.

« Terug naar Nieuws overzicht