Vacature: Chef de Clinique Arts Microbioloog 0,8-1FTE

« Terug naar Nieuws overzicht

donderdag 29 november 2018

In verband met het uitbreiden van onze werkzaamheden, zoeken wij per 1 januari 2019 voor onze regionale maatschap medische microbiologie en immunologie een Chef de Clinique Arts-microbioloog, standplaats Doetinchem en Arnhem/Velp, 0,8-1FTE.

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat met ingang van 1 januari 2019 uit een team van 10 artsen-microbioloog en 1 medisch immunoloog, aangevuld met één Chef de Clinique. Wij worden ondersteund door een maatschapmanager.

Onze praktijk strekt zich uit over de vier ziekenhuizen Gelderse Vallei in Ede, Rijnstate in Arnhem/Zevenaar/Velp, Rivierenland in Tiel, Santiz (locatie Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en per 1 januari 2019 locatie SKB in Winterswijk), de huisartsen in deze regio, verpleeghuizen en andere zorginstellingen alsook de GGD. De artsen-microbioloog en medisch immunoloog zijn lid van de diverse medisch specialistisch bedrijven in voornoemde ziekenhuizen.

Alle artsen-microbioloog werken allround met één of meer aandachtsgebieden in 1 of 2 ziekenhuizen. In samenwerking met het RadboudUMC Nijmegen verzorgen wij de B-opleiding medische microbiologie.

Wij dragen als maatschap bij aan goede patiëntenzorg en zijn hét aanspreekpunt op het gebied van betrouwbare diagnostiek en advisering voor specialisten en behandelaars.

Deel uit maken van een regionaal georiënteerde maatschap betekent sparringspartners op diverse aandachtsgebieden, kennis en ervaring op doen in meerdere ziekenhuizen en onderdeel uit maken van een team.

Wat verwachten wij van jou?

Samen met de zittende artsen-microbioloog geef je gezicht en inhoud aan het gehele medisch microbiologische takenpakket. Voor deze vacature ben je primair werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis en in Ziekenhuis Rijnstate .

Wie ben jij?

Jij bent een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een prettige teamspeler. Je weet uit ervaring gestalte te geven aan de microbiologische ondersteuning tijdens klinische besprekingen en consulten en staat positief tegenover onderwijsactiviteiten. Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging en je stelt je graag flexibel op om de goede dingen uit verschillende “culturen” te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie voor een jaar, volgens inschaling Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten, in goed geoutilleerde laboratoria binnen een grote, dynamische, enthousiaste en regionaal georganiseerde maatschap. Voor meer informatie over de maatschap of het bespreken van de mogelijkheden kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met één van de maatschapsleden via nummer 088-0055852.

Solliciteren kan per mail: gcompanje@rijnstate.nl

Vermeld in het onderwerp van de mail: “sollicitatie arts-microbioloog” en richt jouw sollicitatie aan Gerda Companje, maatschapmanager.

« Terug naar Nieuws overzicht