Vacature Medisch Moleculair Microbioloog

« Terug naar Nieuws overzicht

maandag 24 juni 2019

Vacature Medisch Moleculair Microbioloog

Momenteel zijn wij op zoek naar een Medisch Moleculair Microbioloog voor 24 uur per week.

Samen met de reeds aanwezige Medisch Moleculair Microbioloog ben je verantwoordelijk voor de moleculaire diagnostiek zoals deze wordt uitgevoerd binnen het laboratorium. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling en innovatie, implementatie en ondersteuning van de moleculaire diagnostiek. De verdeling van de diverse werkzaamheden en aandachtsgebieden zal in onderling overleg tot stand komen. Je werkt nauw samen met de artsen-microbioloog binnen de maatschap ten aanzien van consultatieve dienstverlening. Verder lever je een actieve bijdrage aan het onderwijs voor analisten, stagiaires en artsen-microbioloog in opleiding. Je initieert en participeert in onderzoeksprojecten binnen de afdeling.

 

Werken bij de Medische Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium

Het Medisch Microbiologisch en Immunologisch Laboratorium (MIL) van Ziekenhuis Rijnstate bestaat uit de werkeenheden Bacteriologie, Immunologie, Moleculaire diagnostiek en Administratie & dienstverlening. In totaal werken er binnen het laboratorium 60 medewerkers (49 fte). Als laboratorium verzorgen wij de moleculaire diagnostiek voor Ziekenhuis Rijnstate, Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede, Slingeland Ziekenhuis Doetinchem en Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk. Verder verzorgen wij diagnostiek voor de eerste lijn, verpleeghuizen en andere zorginstellingen als mede de GGD.

Ziekenhuis Rijnstate behoort tot de samenwerkende topklinische ziekenhuizen (STZ). Onder het onlangs vastgestelde motto ‘Voorop in zorg voor jou’ geeft Rijnstate invulling aan haar positie als vooruitstrevend ziekenhuis; gedreven om de zorg steeds verder te verbeteren en innoveren.

Profiel:

- Je bent een Medisch Moleculair Microbioloog of een (gepromoveerd) moleculair bioloog met aantoonbare ervaring in de moleculaire diagnostiek van infectieziekten.

- Ook Medisch Moleculair Microbiologen in opleiding die binnen afzienbare tijd de MMM opleiding voltooien nodigen wij van harte uit te solliciteren.

- Je bent een prettige teamspeler met uitstekende contactuele eigenschappen

- Je hebt een creatieve, doelgerichte en flexibele instelling

- Je hebt aantoonbare belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek

 

Rijnstate biedt jou

  • Allereerst een arbeidsovereenkomst direct voor onbepaalde tijd. 
  • Beloning is conform de CAO ziekenhuizen, de functie is ingeschaald in FWG 70 maximaal € 6.345,- euro op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Inschaling geschiedt aan de hand van opleiding en ervaring. 
  • Dienstverband van 24 uur per week. 
  • Vakantie- en eindejaarsuitkering 8,33%. 
  • Een goed onderzoeksklimaat. 
  • Een enthousiaste, ambitieuze en laagdrempelige team. 
  • De gevarieerde woonomgeving van de regio Arnhem met zowel de natuur, musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.

 

Ben jij de Medisch Moleculair Microbioloog of (gepromoveerd) Moleculair Bioloog die wij zoeken? Reageer dan voor 15 juli 2019 via onze website www.werkenbijrijnstate.nl/vacatures/medisch-ondersteunende-diensten/medisch-moleculair-microbioloog/ deze vacature. Je motivatie en CV kun je richten aan Ria Tiemessen, Hoofd MIL.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je via tel 088-005455 contact opnemen met Noortje van Maarseveen, Medisch Moleculair Microbioloog, Caroline Swanink, arts microbioloog, of Ria Tiemessen (Hoofd MIL). Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed.

« Terug naar Nieuws overzicht