Vacature arts microbioloog

« Terug naar Nieuws overzicht

donderdag 19 december 2019

Wij willen onze regionale maatschap uitbreiden met: Een collega arts-microbioloog, 1 FTE

Wat verwachten wij van jou?

Jij geeft gezicht en inhoud aan het gehele medisch microbiologische takenpakket. De diverse aandachtsgebieden en locaties worden in onderling overleg verdeeld.

Wie ben jij?

Jij bent een allround arts-microbioloog, ondernemend, daadkrachtig, communicatief sterk en een teamspeler. Je bent bij voorkeur (bijna) gepromoveerd. Je weet gestalte te geven aan de microbiologische ondersteuning tijdens klinische besprekingen en consulten en staat positief tegenover onderwijs-, opleiding- en onderzoeksactiviteiten. Het werken op meerdere locaties zie jij als een uitdaging en je stelt je graag flexibel op om de goede dingen uit verschillende “culturen” en in verschillende lagen van de zorgketen te verenigen zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de ziekenhuizen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een maatschap met 10 artsen-microbioloog en één medisch immunoloog. Voor de laboratoriumdiagnostiek en patiëntenzorg worden we ondersteund door drie chefs de clinique arts-microbioloog (2,0 fte) en twee medisch immunologen (0,2 fte). Een maatschapsmanager ondersteunt ons in organisatorische- en beleidszaken. We adviseren behandelaars over infectieziekten en immunologie, dragen bij aan goede patiëntenzorg en zorgen voor betrouwbare diagnostiek. Wij leveren onze diensten door de hele zorgketen heen en participeren in een regionaal zorgnetwerk. Wij werken allround met één of meerdere aandachtsgebieden per persoon.

Onze praktijk

Onze praktijk strekt zich uit over 4 ziekenhuizen en hun adherentiegebied. Santiz met locatie Slingeland ziekenhuis in Doetinchem en Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Rijnstate met locaties Arnhem, Zevenaar en Velp. Ziekenhuis Gelderse Vallei, locatie Ede en het Rivierenland ziekenhuis, locatie Tiel.

Regionaal werken

Onze regionale praktijk beslaat een grote regio. Dit brengt ons een divers aanbod aan microbiologische en immunologische casuïstiek en geeft ons de mogelijkheid om te rouleren over locaties en aandachtsgebieden.

Opleiding

In samenwerking met het RadboudUMC Nijmegen verzorgen wij de deelopleiding medische microbiologie tot één jaar.

Interesse?

Wij bieden jou een veelzijdige functie binnen een grote, dynamische en regionaal georganiseerde maatschap. Bij toetreding tot de maatschap is er sprake van een inverdienregeling. Voor meer informatie over de maatschap kun je terecht op onze website www.MMMIG.nl of contact opnemen met een van de maatschapsleden via nummer 088-0055455 (Rijnstate), 0318-435617 (Ziekenhuis Gelderse Vallei) of 0314-329491 (Santiz).

Solliciteren kan per mail t/m 19 januari 2020

Mail t.a.v. Gerda Companje: gcompanje@rijnstate.nl

Vermeld in het onderwerp van de mail: “sollicitatie arts-microbioloog”.

« Terug naar Nieuws overzicht