Ziektebeelden

Laura is na haar studie geneeskunde en opleiding tot arts-microbioloog in Maastricht in 2010 gestart als arts-microbioloog bij Stichting PAMM te Veldhoven en was aldaar als staflid verbonden aan Máxima MC.

Vanaf 1 mei 2022 is ze toegetreden tot de maatschap met als standplaats Ziekenhuis Gelderse Vallei. De afgelopen jaren heeft haar focus binnen het laboratorium gelegen op management en heeft ze in dat kader in 2017 de leergang management voor medici gevolgd. Binnen het Máxima MC heeft ze vanaf 2012 de afdeling infectiepreventie inhoudelijk aangestuurd.

Landelijk is ze tevens actief op dit vlak als bestuurslid van de werkgroep hygiene en infectiepreventie van de NVMM en zit ze in de SRI Cluster Adviesgroep (Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie). Andere aandachtsgebieden zijn o.a. hemato-oncologie en orthopedie. In 2013 is Laura gepromoveerd met het proefschrift ‘Optimizing Chlamydia trachomatis and Treponema pallidum diagnostics’.

In haar vrije tijd is Laura vooral buiten te vinden, m.n. hardlopen, mountainbiken, wandelen en tennissen, maar ze houdt ook van koken, uit eten gaan en theater. 

BIG nummer: 69063293101

Ons Team